Dit leveren privé hondentrainingen je op!

Naar de hondenschool toe en meedoen in groepslessen. Het is natuurlijk ontzettend leuk en vaak ook leerzaam. Maar het helpt je vaak niet bij waar je thuis of tijdens het maken van een wandeling tegenaan loopt. Daar heb je echt privé ondersteuning bij nodig. Een trainer die bij je thuis komt en samen met jou aan de slag gaat is dan een goede keuze.

Gelukkig is er een hondenschool in Utrecht waar je terecht kunt voor professionele training die gericht is op de hulpvraag de je hebt. Of dit nu trekken aan de lijn, opspringen of niet naar je toekomen is! Om maar wat voorbeelden te geven!

Blijf dus niet rondlopen met vragen of de behoefte aan privé hondentrainingen. Maar ga echt aan de slag om verder te komen bij het opvoeden van je hond.

Je hond begrijpen en samenwerken is toch leuker!

Er gaat niets boven een mooie samenwerking. Daarom is het goed om je pup of volwassen hond beter te leren begrijpen. Wat is er aan de hand, welk gedrag vertoond de hond en wat kun je er aan doen. Soms is het verklaarbaar gedrag. Een jachthond die jacht instinkt aan het vertonen is of een herder die vaak blaft. Maar het kan ook om minder specifiek gedrag gaan of gewoon hulp bij het opvoeden van een pup. Het is misschien de eerste keer dat je een pup moet opvoeden.

Een privé puppycursus in Utrecht kan dan ook een uitstekende keuze zijn. Tijdens de puppycursus in Utrecht gaan we samen aan de slag met informatie, hulpvragen die je hebt en leuke oefeningen die uiterst leerzaam zijn. Op een plek die voor pup en baasje vertrouwd is. Waardoor er geen onnodige spanningen aanwezig zijn.

Kies voor een positieve hondentraining!

Een positieve en beloningsgerichte hondentraining werkt! Daarnaast is samenwerken met je hond ontzettend leuk! Je leert elkaar begrijpen en deelt de trots wanneer iets lukt of als je het leuk hebt. Waarbij het dus niet direct uitmaakt wat je aan het doen bent of voor ogen hebt. Je kunt samenwerken tijdens het wandelen, uitvoeren van oefeningen maar zeker ook tijdens het sporten! Je kunt er dus echt van profiteren.

Jij kiest toch ook voor een leuke ervaring samen met je hond!