Eukanuba is het top voer voor dieren

Net zoals een mens is voeding voor je huisdier ook de basis van een gezonde leefstijl. Honden en katten kunnen net als de mens toch wat lichamelijke problemen krijgen. Daarom is het des te belangrijker om het juiste voer aan te bieden aan jouw huisgenoot. Bij verschillende lichamelijke ongemakken en of mankementen zijn speciale brokken voor geproduceerd. Denk aan huid, maag, nier en vachtproblemen. Daarnaast is speciale voeding voor overgewicht ook erg belangrijk. Wanneer je huisdier te zwaar is zal het diertje eerder overlijden. Dat wil je natuurlijk zo lang mogelijk uitstellen!

Op advies van de dierenarts

Wanneer er een lichamelijk probleem bij jouw huisdier wordt vastgesteld, zal de dierenarts altijd een speciaal voeding voorstellen. Bij katten wordt er vaak nierproblemen geconstateerd waar speciale brokken voor zijn. Helaas is het wel zo dat dierenartsen zich laten sponseren door bepaalde diervoeding merken. Dit resulteert dan ook in het feit dat zij precies die voeding aanraden. Toch betekent dit niet dat die voeding dan wel echt de juiste voeding is. Zelf ben ik erg te spreken over een onafhankelijk bedrijf, Eukanuba heet het merk. Eukanuba sluit zich namelijk niet aan bij dierenartsen. Daarnaast staan zij voor honderd procent achter het eigen product, geen goede resultaten is direct je geld terug. Volgens berekeningen komt dit maar zelden voor.
Buiten de voeding om bij de dierenarts zal er van alles voorgeschreven worden, denk aan zalfjes bij huidproblemen en maagtabletten bij problemen aan het maag-darm stelsel. Een tip, laat dit ten eerste instantie achterwegen. Ga eerst voor een maand de juiste voeding van Eukanuba proberen, dit scheelt een hoop troep in het lijfje van jouw huisdier. En goed nieuws, je kunt Eukanuba gewoon gemakkelijk bij de dichtstbijzijnde dierenwinkel kopen!

Natuurlijke en smaakvolle brokken

Eukanuba is absoluut tegen troep in de brokken. Dit zal iedere fabrikant zeggen, totdat je op de achterkant van de verpakking kijkt. Eukanuba gebruikt alleen honderd procent natuurlijke ingrediënten, een hoge concentratie vlees en geen “vuller” in de brokken waardoor ze na een aantal uur weer honger hebben. Daarnaast zijn honden en katten dol op de brokken, de smaak is namelijk gebaseerd op het hoge percentage vlees en een kleine percentage groenten. Er zijn maar weinig honden en katten die de neus voor deze brokken ophalen. Daarnaast zal je met verschillende mankementen van jouw huisdier na een aantal weken al een groot verschil werken. Zo had een hond veel kale plekken door het krabben, na 3 weken het voer te hebben gegeven is het krabben opgehouden en beginnen er alweer haren te groeien op de kale plekken. Het is geen verkoop verhaal, het is gewoon het beste wat jij je huisdier kunt geven.